Відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття»

conf_15.10_1

15-16 жовтня 2015 року на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулась V Всеукраїнська науково-практична конференція «Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття».

У конференції приймали участь видатні вчені української правової науки, які приїхали з різних регіонів України, та молоді вчені, студенти, магістри.

Відкрив конференцію проректор з наукової та інноваційної діяльності Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, доктор історичних наук, професор Корновенко Сергій Валерійович, який привітав учасників конференції та побажав плідної роботи, наукових звершень, наснаги, а також отримати професійне задоволення від результатів роботи.

Із вступним словом виступила Орлюк Олена Павлівна — д.ю.н., професор, директор Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності НАПрН України.

Орлюк Олена Павлівна у своїй доповіді «Підготовка фахівців з інтелектуальної власності: досвід та проблеми» торкнулась актуальних тем підготовки фахівців із інтелектуальної власності. Окреслені Оленою Павлівною питання фахової підготовки з інтелектуальної власності в Україні були розкриті Сергієм Валерійовичем Корновенком.

Під час конференції були висвітлені важливі питання та проблеми фахової підготовки з інтелектуальної власності в Україні, удосконалення законодавства у сфері промислової власності в Україні, теоретичні та історико-правові аспекти інтелектуальної власності, питання правового регулювання об’єктів інтелектуальної власності, набуття, реалізації та захисту прав інтелектуальної власності, а також питання публічних засад регулювання інтелектуальної власності та інноваційної діяльності.

Результати конференціїузагальнені у збірнику, електронна версія якого розміщена на сайті кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін навчально-наукового інституту економіки і права.

conf_15.10_2 conf_15.10_3 conf_15.10_4

Опубліковано у Архів. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *