Відбулася зустріч-тренінг із відомими фахівцями з права інтелектуальної власності

1

Кафедрою інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін і Центром інтелектуальноївласності, інноватики та управління проектами на базі Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького була проведена зустріч-тренінг із відомими фахівцями з права інтелектуальної власності Науково-дослідного інститутуінтелектуальної власності НАПрН України.

Відкрив зустріч-тренінг Сергій Валерійович Корновенко, проректор з наукової та інноваційної діяльності Черкаського національного університету  ім. Б. Хмельницького, який привітав лекторів і побажав усім присутнім плідної роботи та наукових звершень, наснаги, а також отримати професійне задоволення від результатів роботи.

Керівник Центру експертних досліджень НДІ інтелектуальної власності НАПрН України Сергій Анатолійович Петренко розповів присутнім про необхідність охорони та можливості захисту об’єктів інтелектуальної власності з позиції економічної та практичної доцільності. Науковий співробітник відділу авторського права НДІ інтелектуальної власності НАПрН України Ірина Іванівна Петренко зосередила увагу на специфічних (нетрадиційних) об’єктах авторського права, а науковий співробітник НДІ Василіса Володимирівна Писєва повідомила про важливість питання взаємозв’язку та взаємовпливу промислової власності та фармацевтичної індустрії.

Під час заходу були висвітлені важливі питання та проблеми охорони та захисту об’єктів інтелектуальної власності, питання правового регулювання об’єктів авторського права, об’єктів промислової власності в фармацевтичній індустрії та багато іншого.

conf_10.12_2 conf_10.12_3 conf_10.12_4 conf_10.12_5 conf_10.12_6

Опубліковано у Архів. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *